
چرا پادشاهی پهلوی برای ایران؟
۱ ـ تجربه تاریخی مثبت:
ایران در دوران پادشاهان پهلوی، رضا شاه اول و محمدرضا شاه، با پیشرفتهای اقتصادی، اجتماعی، و فرهنگی همراه بود. این دوران با توجه به مقایسه با وضعیت کنونی ایران، به عنوان دورهای از ثبات و توسعه تلقی میشود. مردم ایران از مزایای زیادی برخوردار بودند، از جمله: تمامیت ارضی، آبادی و اقتدار ایران، میهنپرستی و وحدت ملی، دروازههای تمدن بزرگ، شهروندی و پاسپورت معتبر، اعتبار بینالمللی و پول معتبر، سفر به ۱۸۰ کشور بدون ویزا، رفاه و تضمین آینده فرزندان ایران، تضمین آزادی و قانونمداری.
۲ ـ سکولاریسم و مدرنیزاسیون:
مردم ایران بر اهمیت سکولاریسم و مدرنیزاسیون تأکید دارند و معتقدند که سیاستهای پادشاهان پهلوی در این زمینهها موجب رشد و پیشرفت ایران شد. آنها اعتقاد دارند که بازگشت به این سیاستها با پادشاهی رضاشاه دوم، میتواند به نفع جامعه باشد.
۳ ـ ثبات سیاسی و امنیت:
نظام پادشاهی میتواند ثبات و امنیت بیشتری را در کشور به ارمغان آورد. پادشاهی میتواند از بروز ناآرامیهای داخلی و فساد سیاسی جلوگیری کند. به عنوان مثال در زمان پادشاهان پهلوی ایران دارای نیرومندترین ارتش جهان در خاورمیانه، و قدرت اول نیروی هوایی در آسیا بود.
۴ ـ هویت ملی و وحدت:
پادشاهی پهلوی به عنوان یک نماد ملی و تاریخی برای بسیاری از ایرانیان اهمیت دارد. پادشاهی میتواند وحدت ملی را تقویت کرده و هویت فرهنگی و تاریخی ایران را حفظ کند. در دوران باشکوه پهلوی به ملیگرایی و یکپارچگی کشور بسیار اهمیت میدادند، و آزادسازی آذربایجان و کردستان نیز از دستاوردهای این دوران است.
۵ ـ تعهد به دموکراسی:
رضا شاه دوم بارها بر تعهد خود به دموکراسی و حقوق بشر تأکید کرده است. او میتواند نقش یک پادشاه مشروطه را ایفا کند که در آن قدرت اجرایی در دست دولت منتخب مردم باشد و پادشاه نقش نظارتی داشته باشد. پدر بزرگ ایشان، رضا شاه پهلوی اول، بردهداری را در ایران در سال ۱۳۰۷ خورشیدی (۱۹۲۸ میلادی) ملغا کرد. همچنین پدرشان، شاهنشاه آریامهر، برای اولین بار در آسیا جلوتر از بسیاری از کشورهای اروپایی به زنان حق رأی داد، که نشاندهنده تعهد خاندان پهلوی به حقوق بشر و دموکراسی است.
۶ ـ جلوگیری از افراطگرایی:
نظام پادشاهی پهلوی با سیاستهای خود در گذشته توانست از رشد افراطگرایی مذهبی جلوگیری کند. بازگشت به این نظام میتواند از بروز و گسترش افراطگرایی در ایران جلوگیری کند و باعث ایجاد فضایی امنتر و با ثباتتر در کشور شود. رضا شاه دوم
معتقد است که افراطگرایی مذهبی یکی از بزرگترین تهدیدها برای امنیت و ثبات ایران و منطقه است. او بر اهمیت سکولاریسم تأکید دارد و سالهاست ک بار ها در مصاحبه های خودم اعلام کردند که احترام به حقوق بشر و ترویج دموکراسی بهترین راه برای مقابله با هر گونه افراطگرایی است. و معتقد است که جدایی دین از حکومت میتواند مانع از نفوذ افراطگرایان مذهبی در سیاست و حکومت شود.
۷ـ روابط_بینالمللی قوی:
پادشاهان پهلوی در گذشته روابط بینالمللی قدرتمندی داشتند. رضا شاه دوم میتواند این روابط را بازسازی کرده و جایگاه ایران را در جامعه بینالمللی بهبود بخشد. او سالها در خارج از ایران به فعالیتهای سیاسی پرداخته و با گروهها و نهادهای مختلف بینالمللی در ارتباط بوده است. این تجربه میتواند در برقراری روابط بینالمللی و مدیریت دیپلماتیک کشور مفید باشد. در زمان خاندان ایران ساز پهلوی، ایران نقش مهمی در قیمتگذاری نفت جهان داشت که نشان از قدرت و تأثیرگذاری ایران در عرصه بینالمللی بود.
۸ـ تحصیلات و تجربه سیاسی:
رضاشاه دوم
تحصیلات خود را در دانشگاه ساترن کالیفرنیا ( University of Southern California) در رشته علوم سیاسی به پایان رسانده و به سه زبان زنده دنیا مسلط هستند. ایشان از کودکی برای اداره امور مملکتی و مهارت های مختلف مانند خلبانی توسط افراد متخصص آموزش دیده اند، بنابراین علاوه بر عشق خالص به ایران، دانش قابل توجهی در زمینههای سیاسی و اقتصادی دارند که میتواند در اداره کشور مؤثر باشد. او دیدگاههای معتدل و مدرنی در مسائل اجتماعی، فرهنگی و سیاسی دارد که میتواند برای بسیاری از جوانان و نسلهای جدید جذاب باشد .
۹ـ گوشه ی کوچکی از اقدامات رضاشاه دوم:
ایشان پس از شورش ۵۷ تلاشهای گستردهای برای آزادی مردم ایران از شر ج ا آغاز کرد. او با برگزاری همایشها، دیدار با ایرانیان خارج از کشور، سیاستمداران خارجی، اعتصاب غذا و کنفرانسهای مطبوعاتی،ج ا را به عنوان یک رژیم تروریستی اصلاحناپذیر معرفی کرده و از غرب خواسته به جای منافع اقتصادی کوتاهمدت، از مردم ایران حمایت کند. با گسترش اینترنت، ایشان با پیامهای ویدیویی با مردم داخل ایران ارتباط مستقیم را شروع کردند و از مسیر درسته مبارزه و چگونکی خلاصی از ج ا حرف زدند به عنوان مثال از همان ابتدا مردم را به تحریم انتخابات تشویق کردند. ایشان همچنین از گروههای سیاسی خواستند متحد شوند. رضا شاه دوم بر همبستگی در چارچوب اصول سکولار دموکراسی و تمامیت ارضی تأکید دارد و معتقد است کمک به مردم ایران برای خلاص شدن از جمهوری اسلامی، راهحل صلح و نجات منطقه و جهان است. او همچنین مقالات متعدد و سه کتاب درباره موقعیت ایران و برقراری آزادی و دموکراسی نوشته است. در ماههای اخیر، او با تعداد زیادی از فعالین و رسانههای مطرح بینالمللی مصاحبه کرده تا صدای مردم ایران را به گوش جهانیان برساند.
همرزمان میهن پرست ، تنها راه نجات ایران عزیز مون تلاش و مبارزه برای بازگرداندن شاه به کشور است و هر چه غیر از این منجر به نابودی ایران خواهد شد.

Comments